Skalpel crveni MOZART 511 običan

Profesionalan skalpel za rezanje, sečenje i modeliranje sa promenjivim sečivom.

4.00

Zatraži dodatne informacije

COLTELLO ROSSO ART 5212 (LAMA 511)

   Profesionalni skalpel sa pojedinačno promenjivim sečivom za profesionalno rezanje kože i sličnih materijala sa vrhunskim performansama. Optimalni grudni ugao za rezanje/sečenje krivih i pravih rezova i na teško pristupačnim mestima, za vrlo složene šare, za korekcije visokog zahteva i za sve drugo gde je potreban siguran rez.

   Sečiva su izrađena od vrhunskog čelika sa platinumskom zaštitom, te oni predstavljaju trenutni vrhunac u tehnologiji izrade raznih noževa. Refil sečiva u pakovanju od 100 komada su u zaštitnoj specijalnoj namenskoj kutiji.

   Profesionalan skalpel za rezanje, sečenje i modeliranje sa promenjivim sečivom. Kvalitetan, pouzdan, siguran proizvod za profesionalnu upotrebu prilikom krojenja, korekcija i ostalog preciznog sečenja i isecanja kože, tkanine i ostalih materijala u procesu izrade obuće i galanterije.
Dobro dizajniran ergonomski oblik drške omogućava rad bez naprezanja, omogućena odlična kontrola rezanja i pri visokim zahtevima – različiti materijali, lepljeni materijali, elastični materijali.

   Visoko legirani čelik, oštrica dobijena hladnim brušenjem i poliranjem koja daje oštrici dugi vek rada bez dodatnog oštrenja. Ovi se noževi ne iskvrzavaju, ne deformišu se.

   Dizajn i gabariti sečiva prilagođeni univerzalnoj upotrebi. Promenom ugla rezanja (smanjenje ugla rezne površine i površine obrađujućeg materijala, dobija se brzina, lakoća, jasan rez bez resa i pri promenama smera rezanja; uglovi, krivine, kao i ravno sečenje)

   Promena oštrica je brza i bezbedna. Patrone sa 100 oštrica pakovane u bezbedne plastične šaržere zaštićene od vlage, korodiranja, i deformacije kao i rasipanja u vašim urednim fiokama za alat!

  • Dužina 36,30 mm
  • Visina  5,70 mm
  • Debljina 0,50 mm
  • Sečivo 18,00mm
  • Uvoznik: Piquattro d.o.o
  • Zemlja porekla: Italija

Ocena i mišljenje naših kupaca

4

1 ocena, 0 komentara

Ocena

Korpa

Vaša korpa je prazna