O nama

Piquattro d.o.o je zastupnik italijanskog brenda “PRATIKA” i njen ekskluzivni distributer za Srbiju.

Firma je nastala 2007. godine iz rastućih potreba naših klijenata u ovom regionu, a sa ciljem da se kvalitetnije, brže i efikasnije zadovolje svi zahtevi koje kupci upute.

Sedište firme nalazi se u Subotici u okviru kojeg postoji magacinski prostor potrošnog i repromaterijala, magacin mašina i rezervnih delova za mnoge tipove mašina u obućarskoj industriji, industijske i manufakturne zanatske proizvodnje u oblasti galanterije, knjigovezačkim radovima, saračka oprema, te niz delatnosti gde se koristi koža.

Prateći trendove i nove tehnologije, razvijamo paletu proizvoda, idemo u korak sa potrebama u industrijskoj proizvodnji obuće, a u cilju što potpunije ponude našim kupcima.

Inovacije u mašinama: nove generacije, dodaci, digitalizacija prozvodnje jedan je od bitnih činjenica koje nastojimo da pratimo. U tome ne zaostaje ni tradicionalna proizvodnja, gde se i dalje koriste konvencionalne mašine, aparati i uređaji.

Opremanje proizvodnje sa mašinama, pratećom opremom i uređajima, čini našu primarnu delatnost. 

Rezervni delovi kao i potrošni materijal za sve mašine koje smo plasirali, dostupne su u našem magacinu, sa adekvatnim zalihama koje se konstantno optimizuju. Pratimo potrošnju, frekvenciju zamena, kao i posebne potrebe kupaca.

Priručni materijal, alati, kao i pomoćna sredstva u proizvodnji, takođe su sastavni deo naše ponude. 

Nije mali broj preduzetnika drugih industrija koji su kod nas pronašli potrošni materijal, alate, lepila ili koriste druge artikle iz našeg asortimana u raznim sektorima proizvodnje.

 

Savremena proizvodnja obuće zahteva dobru organizaciju između svih pogona proizvodnje. U tom cilju naša firma takođe nudi: 

  • savremene i praktične preporuke u organizaciji magacina, te u pogledu razdvajanja magacina sirovina, repromaterijala, rezervnih delova mašina i opreme,kao i gotovih proizvoda
  • pravilan raspored mašina u krojačnici u cilju optimizacije proizvodnje kako se procesi ne bi ukrštali, a vreme transporta između faza krojenja samnjilo, kao i grupisanje artikala po proizvodu: brendu, klasi, boli, veličini i drugim parametrima.
  • adekvatan raspored prema krugu šivenja sa svim operacijama potrebnim za sastavljanje gornjeg dela obuće
  • mašina za montažu u proizvodnjama sa ili bez trake, kao i pakovanje proizvoda u namensku ambalažu

Iskustvo stručnog tima vam može pomoći u odabiru mašine, aparata, uređaja ili alata u zavisnosti od potrebnog tehnološkog postupka, ličnih želja i trenutnim mogućnostima.

 

 

Korpa

Vaša korpa je prazna