Česta pitanja

Dostava košta od 300 dinara + PDV na predračunu/računu, a zavisi od težine tj ukoliko je vaša porudžbina volumenom ili kilažom nestandardna onda se primenjuje standardni cenovnik kurirske službe.

U bilo kojoj varijanti, nudimo opciju da vi pošaljete kurirsku službu sa kojom imate ugovor kako bi preuzela paket kod nas. U tom slučaju, vi plaćate trošak dostave svojoj kurirskoj službi.

Za narudžbe primljene do 12,00 časova, roba je spremna za preuzimanje od 13-15 časova, ili sledeći radni dan.

Piquattro doo je pravno lice koje se bavi veleprodajom mašina, rezervnih delova i repromaterijala za obućarstvo. Nismo registrovani kao maloprodaja i kao takvi (za sada) nemamo mogućnost da prodajemo proizvode fizičkim licima ili putem pouzeća.

Da biste obavili kupovinu kod nas, potrebno je da ste registrovani kao pravno lice, da imate PIB i matični broj, kako bismo vam mogli izdati predračun pa nakon toga račun-otpremnicu.

Uglavnom, ukoliko ste fizičko lice, sigurni smo da poznajete nekoga ko ima firmu, pa zamolite njega da uslužno obavi kupovinu za vas.

Većina standardnih proizvoda, repromaterijala je dostupna kod nas u magacinu, i naznačeno je na svakom pojedinačnom artiklu da je isti dostupan.

Sve ostale artikle, radimo po narudžbi odnosno na upit korisnika. Uglavnom je i za te artikle dostava u roku od desetak dana osim u slučaju mašina koje zavise od dostupnosti kod proizvođača ili naših evropskih partnera.

Mi u našem magacinu imamo nešto preko 3000 rezervnih delova za mašine ali ih ne držimo na sajtu zbog obimnosti posla postavljanja. Ukoliko znate šifru artikla koji vam je potreban ili kataloški broj, najlakše je da nas pozovete na telefon 024.532.672 rado ćemo vam pomoći.

Uglavnom su to standardni delovi za mašine za razne tipove mašina u obućarstvu koje naši klijenti koriste, pa prvenstevno zbog njih iste i imamo stalno na lageru.

 

Jedini način da svi budemo sigurni u deo koji vam je potreban, jeste da ga poručite po kataloškom broju. Ukoliko niste sigurni koji deo vam je potreban ili nemate katalog za mašinu, molimo vas da nas pozovete na 024.532.672 rado ćemo vam obezbediti katalog za mašinu i potom ćemo zajedno sa vama pronaći deo koji vam je potreban.

Naručivanje poklopca, perceta, grncne pa čak ni grajfera ili špulne nije moguće bez adekvatnog kataloškog broja.

Do pre par godina smo na ovo pitanje odgovarali da za neke Necchi modele imamo a za neki nemamo. Poslednjih par godina odgovor je jednostavno NEMAMO, jer sve i da pronađemo neki deo za neki Necchi biće preskup.

Razumemo da je vama ta mašina radila posao savršeno, da vas za nju vežu lepe uspomene ali Necchi ne proizvodi nove mašine već više od 20 godina, rezervni delovi koji su bili dostupni ranijih godina su bili stare zalihe, polovni ili preskupe kopije.

 

 

Korpa

Vaša korpa je prazna